Wie is TiMMiT?

TiMMiT is een klein eigenwijs bedrijf waarin de klant centraal staat. We hebben geen expansiedrift, maar willen klein blijven, dat is namelijk onze kracht. Soms verkopen we ook nee, maar dan altijd met een passend alternatief.


CO2 neutraal, dat zijn we. Niet omdat we groene rakkers zijn, maar omdat we de toekomst belangrijk vinden. Tevens betekent CO2 neutraal continuïteit en betaalbaarheid in de toekomst.
Wat betekent dat in de praktijk: Ons primaire en secundaire datacenter draaien volledig op groene stroom. Verder zuinige auto’s, hergebruik van materialen, zuinige servers, kantoor op groene stroom (en gasloos) en veel op de fiets en trein.


Waarom TiMMiT?
Wij hebben geen mega groot team, dus de kans is groot dat u altijd contact heeft met één en dezelfde medewerker. Wij willen ook niet groot worden, wij willen vooral goed zijn in wat we doen.
TiMMiT maakt gebruik van de nieuwste technologieën.
Veel bedrijven zeggen het, maar doen het niet. Wij vervangen onze productie servers regelmatig. Dus voor ze problemen kunnen gaan geven of verouderen. Dit in tegenstelling tot grote goedkope partijen die soms op servers draaien die meer dan 10 jaar oud zijn.


Nerdtalk, omdat we toch nerds zijn. We staan in 2 datacenters met een intern netwerk tussen de 2 locaties. We draaien volledig op een gevirtualiseerde omgeving in eigen beheer op deze 2 locaties. De virtualisatie is KVM. De Virtuele servers draaien bijna allemaal CloudLinux™ samen met het beheerpaneel cPanel. Backups worden dagelijks weggeschreven naar Storage servers, welke weer gesynchroniseerd worden tussen de datacentra. Verder hebben we een volledig eigen netwerk: AS208501 (met meerdere transit providers in de datacenters). Ook hebben we toegang tot het Leaseweb netwerk, als extraatje.


Financiele gegevens
Kamer van Koophandel: 34238741 te Amsterdam
BTW nummer: NL002127402B91
IBAN: NL73INGB0004848124
BIC: INGBNL2A

Contactgegevens
TiMMiT.nl
Duinpoort 1
1901NL Castricum
The Netherlands
Email: info@TiMMiT.nl
Telefoon: +31 23 5267104
24/7 Noodnummer: +31 6 16362615
Klik hier voor de datacenta adressen


Datacenter AMS01
Iron Mountain Data Center Amsterdam
J.W. Lucasweg 35
2031BE Haarlem
The Netherlands

Datacenter AMS07
Digital Realty – Interxion AMS7
Cessnalaan 50
1119NL Schiphol-Rijk
The Netherlands