Ontwikkelen, dat kunnen we!

Wij ontwikkelen van alles, van simpele websites tot zeer complexe web applicaties. Ons motto is, alles is mogelijk. Maar we denken vooral graag mee zodat je zoveel mogelijk waarde krijgt voor je geld. Hieronder staan kort de platformen waarop we ontwikkelen. Uitgangspunten zijn altijd: niet opnieuw het wiel uitvinden, maar ook niet in hokjes denken. Tevens zijn we een groot fan van open source oplossingen.


PHP, is de scripttaal waarmee we de meest uitgebreide web applicaties kunnen ontwikkelen. Wij programmeren altijd OOP, Object-Oriented Programming. Dit betekent dat het programma uit veel ‘classes’ bestaat, maar overzichtelijk zijn en gemakkelijk uit te breiden/aan te passen. PHP gaat erg goed samen met MySQL, JavaScript, CSS, jQuery, html5, NodeJS, REST, XML en SOAP. Deze beheersen we dan ook volledig.


WordPress, is een open source CMS. Dit betekent dat de code vrij beschikbaar is. Wij ontwikkelen volledige sites op basis van WordPress, maar ook plugins en themes kunnen we los bouwen. WordPress is ontstaan als Blog software, maar uitgegroeid tot een van de meest belangrijke CMS’en van dit moment. Het is geschreven op basis van PHP en MySQL en deze talen spreken we vloeiend. Ook de structuur kent voor ons geen geheimen.


Magento, is een open source E-commerce pakket. In normaal Nederlands: een webwinkel. Het is echter een zeer uitgebreid webwinkel pakket. Hierdoor kunnen we de meest exotische koppelingen maken. Maar hierdoor is het ook het pakket om er nu een webwinkel mee te starten. Ook Magento is geschreven op basis van PHP, MySQL en samen met de structuur biedt deze ook geen geheimen.